Lugano

Lugano
2.799,-
Lugano
2.799,-
Lugano
2.399,-
Lugano
2.399,-

SERVICE EN GARANTIE
Bij elke Lugano elektrische fiets krijgt u altijd de service van uw Lugano dealer én 5 jaar garantie op de gehele fiets. (mits aan onderhoudsvoorwaarden word nagekomen.)

EXTRA’S

Leren handvatten voor optimale grip.
Sterk LED verlichting voor- en achter op de accu van de fiets, dus geen lege batterijen meer.
Verstelbare stuurpen – zo kunt u gemakkelijk uw eigen houding op de fiets instellen.

Lugano fietsen in onze winkel bekijken

Bafang

BAFANG

Bafang is al meer dan tien jaar een innoverende fabrikant van e-mobility systemen met productie voor elektrische fietsen. Begonnen met het ontwikkelen van aandrijfsystemen voor elektrische voertuigen, nu een specialst op het gebied van elektrische systemen voor e-bikes. De zeer krachtige middenmotor levert een koppel van liefst 80 Nm en zorgt in combinatie met het overzichtelijke display in het midden van het stuur voor perfect rijcomfort.

Dankzij de schakelsensor is het eenvoudig en soepel schakelen. Daarnaast zorgt dit voor een langere levensduur van de versnellingsnaaf. Dankzij de middenpositie van de motor laag bij de trapas wordt het gewicht van de fiets perfect verdeeld en stuurt vrij van weerstand. De motor kent een ideale combinatie van kracht, efficiëntie en geleidelijke ondersteuning. Dit resulteert in het heerlijke ‘altijd-windmee’ gevoel.