Even Voorstellen

Herckenrath Fietsplaza is een fietsspeciaalzaak in Horssen, dé E-bike en fietsspecialist van de regio. Deze regio strekt zich uit tot Druten, Maas en Waal, Beuningen, Nijmegen, Wijchen en diverse omliggende plaatsen. Wij leveren alle soorten E-bikes aan onze vele tevreden klanten in de regio.

Met ingang van januari 2017 gaan we ons nog meer richten op de elektrische fiets. Onze showroom is hierop aangepast met een nieuwe uitstraling en inrichting.
In onze showroom, met een oppervlakte van 1500 m2, bieden we u een breed scala van A-merken in diverse segmenten fietsen: E-bikes, sportieve fietsen, stadsfietsen én moederfietsen.

Buitentestbaan van 125 meter

Op onze unieke buitentestbaan van 125 meter kunt u elke fiets veilig en rustig zelf uitproberen. Er is zelfs ,vanaf begin 2010, een heuvel gemaakt om goed te kunnen voelen hoe de ondersteuning werkt van de elektrische fiets.

In onze fietswinkel vindt u uiteraard niet alleen fietsen maar ook tal van accessoires zoals fietskleding, helmen en fietsonderdelen. Voor het complete aanbod nodigen wij u graag uit om naar onze fietsenzaak in Horssen te komen! Er is voldoende gratis parkeerruimte en de koffie staat voor u klaar!

Geschiedenis

Eind jaren zeventig begon Piet Herckenrath zijn fietsenzaak in het achterhuis aan de Molenweg in Horssen. Gedurende de jaren groeide het familiebedrijf steeds groter en werd er een grote klantenkring opgebouwd.

In 1997 werd er op eigen terrein de eerste steen gelegd voor een prachtige zaak met twee verdiepingen en een oppervlakte van 1500 m2.

In maart 1998 was de klus geklaard en gingen de activiteiten vanuit het nieuwe pand verder onder leiding van Piet en zijn zoons Robby en Wilbert.

Eerlijk, professioneel en persoonlijk advies.

Herckenrath Fietsplaza voert een eigen stijl van inkoop en marketing. Voorop staat een eerlijk, professioneel en persoonlijk advies. Service en after sales zijn daarbij essentieel. Onze medewerkers worden elk jaar getraind in de nieuwste technische veranderingen en trends in de fietsenbranche.
Via deze manier willen we onze klanten optimaal adviseren bij de aankoop van een nieuwe fiets.

Het Team

Robby Herckenrath

Algemeen directeur
• Inkoop
• Verkoop

Wilbert Herckenrath

Logistiek
• Op alle wegen kom je hem tegen
• Service aan huis

Eddy van der Greft

Chef werkplaats
• Verkoop
• Lost alle technische problemen op

Marco van de Groes

Monteur
• Verlichtingsspecialist
• Verkoop

5 Sterren Predikaat

Herckenrath heeft van de brancheorganisatie BOVAG het 5 sterren predikaat gekregen.

Tweewielerwinkels die dit keurmerk mogen dragen staan borg voor de beste kwaliteit. Dit op het gebeid van merkenbeleid maar ook voor onderhoud, service en vakmanschap.

Op alle reparaties en onderhoud krijgt u gegarandeerd 3 maanden BOVAG-garantie.