Onze Showroom

Herckenrath Fietsplaza is sinds 2018 een E-bike store geworden. Onze nadruk ligt op de verkoop en onderhoud van elektrische fietsen van diverse merken. Wij kunnen alle E-bike merken leveren

In onze showroom van 1500 m² treft u onze grote voorraad nieuwe fietsen aan. Bijna alle modellen en types kunnen direct geleverd worden. Is een fiets niet op voorraad, dan betekent dat voor u niet meer dan enkele dagen levertijd. Mocht u een model fiets zoeken dat is uitverkocht, dan biedt ons collega-netwerk in de meeste gevallen toch uitkomst!

Centraal in onze fietswinkel is zeker de koffie-corner. Hier kunt u terecht voor een gratis kopje koffie terwijl u onze collectie op u in laat werken. Voor de kinderen hebben we in onze showroom een speciale kinderhoek ingericht. Terwijl u op uw gemak ons uitgebreide aanbod bekijkt, spelen de kinderen naar hartenlust.

Onze Merken

riese-muller-e-bike

Met onze E-bike merken hebben we voor iedere consument een passende fiets. In de Koga, Riese & Muller en Stromer shop staan diverse modellen klaar om getest te worden.

koga dealer

Herckenrath fietsplaza beschikt over een vernieuwde Koga store van maar liefst 100 m2!

In deze shop-in-shop krijgen de modellen van Koga de mooiste presentatie, bovendien leveren wij als Koga Dealer nagenoeg alle Koga-modellen uit voorraad.

Tevens hebben wij in onze winkel een Riese & Muller en ook een Stromer store.

Sportieve fietsen

Deze fietsen zijn uitermate geschikt voor een lekkere lichte fietstocht of voor woon-werkverkeer. Een kilometervreter voor sportieve tochten of fietsvakanties.
Het Koga hebben verschillende modellen in de collectie die voor deze doeleinden geschikt zijn. De vele versnellingen en vele andere extra’s zorgen voor een comfortabele en soepele fietsrit.

Moederfietsen

cortina

De naam zegt het al, een fiets helemaal gericht op de moeders. Een gemakkelijker instap, meer ruimte voor kinderzitjes, andere dragers zodat er tas en een zitje gemonteerd kan worden. Uiteraard is er extra aandacht voor de veiligheid, dus altijd rollerbrakers voor en achter, goede verlichting, minimaal 3 versnellingen en een extra stevig frame.

E-bikes

lugano-e-bikes

De E-bike is de laatste jaren enorm populair geworden, bij zowel jong en oud. Het is met de E-bike mogelijk geworden om een grotere afstand te overbruggen zonder daarvoor extra inspanning te leveren. Ideaal voor woon–werkverkeer als alternatief voor de auto, maar ook ideaal voor een mooie, ontspannen fietstocht in het weekend.

Lifestyle fietsen

Een fiets is meer dan een middel om van A naar B te komen. Deze fiets mag er dan ook best stoer en stijlvol uitzien. Onze trendy stadsfietsen van Cortina rijden dankzij de brede banden en aluminium frame heerlijk licht en comfortabel. Voorzien van een voordrager neemt u de boodschappen heel eenvoudig mee naar huis.Eventueel uitgebreid met een trendy mand of tas.