Stromer bikes

Stromer is een Zwitsers succesverhaal met een grassroots-geschiedenis dat in 2009 werd opgericht door Thomas Binggeli. Het merk Stromer onderscheidt zich van andere merken door de zelf ontwikkelde technologie en innovatie, de uitzonderlijke kwaliteit, de Zwitserse achtergrond en de premium-positionering.

Onderdelen

  • Schijfremmen: alle Stromer-modellen zijn uitgerust met hydraulische schijfremmen. De remprestaties zijn aangepast aan de hogere snelheid en het grotere gewicht van de modulaire e-bike.

 

  • Banden: voor extra veiligheid is de Stromer uitgerust met banden met geïntegreerde lekbescherming. De Schwalbe BigBen band die speciaal voor Stromer is ontwikkeld biedt extra schokdemping voor maximaal comfort.

 

  • Vork: schokken en trillingen worden geminimaliseerd door de lichte Stromer-carbonvork. Het hoge comfortniveau maakt fietsen gegarandeerd leuk.

Stel zelf de vermogensspreiding in en bekijk rij-informatie met een druk op een van de drie knoppen op het intuïtieve bedieningspaneel. Bekijk en regel uw energieverbruik, wissel tussen modussen, zet de recuperatierem aan en nog veel meer.

STROMER  ST1x

Leven en stijl: eindelijk samen

Jaren van doordacht Zwitsers design en technisch onderzoek hebben geleid tot het ontstaan van de Stromer ST1x: de nieuwe standaard voor e-bikes die uw verwachtingen radicaal wijzigen. Ontdek hoe de stijl en de kracht van deze op uw wensen aangepaste e-bike het vervoer in de stad een boost geeft en fietsen weer leuk maakt.

De Stromer ST1x is uitgerust met een borstelloze gelijkstroommotor in de achteras die wordt aangedreven door de accu. Omdat de motor volledig is geïntegreerd in de achteras zijn de kogellagers het enige wrijvingspunt, wat een ultra-efficiënt en vrijwel onderhoudsvrij systeem oplevert. Tijdens een gemiddelde rit op de ST1x verbruikt de de fiets minder dan 1 kilowattuur per 100 kilometer.

STROMER  ST2

Leven en stijl: eindelijk samen

Met de Stromer ST2 is een nieuw tijdperk aangebroken voor de stijlvolle, slimme lifestyle fiets. De combinatie van digitale connectiviteit en milieuvriendelijke mobiliteit vormt samen een baanbrekende e-bike-ervaring.
De zeer onderhoudsvriendelijke en efficiënte SYNO Drive motor biedt ondersteuning tot 45 km/u. Als u in een stedelijk omgeving woont, op de fiets naar het werk gaat of juist geniet van lange tochten buiten de stad, dan begrijpt u al snel waarom wij vaak zeggen dat de ST2 ‘sneller is dan een auto’.
Op het eerste gezicht is duidelijk dat de ST2 anders is dan de rest. De ST2 is een e-bike met maximale integratie: geïntegreerde dagverlichting, volledig geïntegreerde accu in de onderbuis, geïntegreerde kabelloop en geïntegreerde gebruikersinterface. Over het ontwerp is net zolang nagedacht tot de ST2 niet alleen heel mooi was, maar ook extreem functioneel. Met elk detail is rekening gehouden als het gaat om veiligheid, onderhoudsvriendelijkheid, comfort, besturing, prestaties en stijl.

CLOUD + FIETS + FIETSER = OMNI

OMNI IS HET CLOUD-BASED PLATFORM VAN STROMER HET MAAKT VERBINDING MET DE STROMER APP (IOS EN ANDROID) EN HET STROMER-PORTAL OP UW BROWSER.

Met de Stromer App kunt u de instellingen van uw Stromer aanpassen. U kunt uw fiets op afstand op slot zetten en zo diefstal voorkomen. Als iemand dan iets uithaalt met uw fiets beginnen de lichten automatisch te knipperen en gaat de motor in de diefstalmodus waarbij rijden praktisch onmogelijk is. Als de fiets wordt gestolen kunt u de locatie ervan bepalen met een slim ingebouwd gps-systeem dat vanuit de Stromer App gebruikt kan worden.