Stromer bikes

Stromer is een Zwitsers succesverhaal met een grassroots-geschiedenis dat in 2009 werd opgericht door Thomas Binggeli. Het merk Stromer onderscheidt zich van andere merken door de zelf ontwikkelde technologie en innovatie, de uitzonderlijke kwaliteit, de Zwitserse achtergrond en de premium-positionering.

Onderdelen

  • Schijfremmen: alle Stromer-modellen zijn uitgerust met hydraulische schijfremmen. De remprestaties zijn aangepast aan de hogere snelheid en het grotere gewicht van de modulaire e-bike.

 

  • Banden: voor extra veiligheid is de Stromer uitgerust met banden met geïntegreerde lekbescherming. De Schwalbe BigBen band die speciaal voor Stromer is ontwikkeld biedt extra schokdemping voor maximaal comfort.

 

  • Vork: schokken en trillingen worden geminimaliseerd door de lichte Stromer-carbonvork. Het hoge comfortniveau maakt fietsen gegarandeerd leuk.

Stel zelf de vermogensspreiding in en bekijk rij-informatie met een druk op een van de drie knoppen op het intuïtieve bedieningspaneel. Bekijk en regel uw energieverbruik, wissel tussen modussen, zet de recuperatierem aan en nog veel meer.

stromer speedpedelec

STROMER  ST1x

Leven en stijl: eindelijk samen

Jaren van doordacht Zwitsers design en technisch onderzoek hebben geleid tot het ontstaan van de Stromer ST1x: de nieuwe standaard voor e-bikes die uw verwachtingen radicaal wijzigen. Ontdek hoe de stijl en de kracht van deze op uw wensen aangepaste e-bike het vervoer in de stad een boost geeft en fietsen weer leuk maakt.

De Stromer ST1x is uitgerust met een borstelloze gelijkstroommotor in de achteras die wordt aangedreven door de accu. Omdat de motor volledig is geïntegreerd in de achteras zijn de kogellagers het enige wrijvingspunt, wat een ultra-efficiënt en vrijwel onderhoudsvrij systeem oplevert. Tijdens een gemiddelde rit op de ST1x verbruikt de de fiets minder dan 1 kilowattuur per 100 kilometer.

stromer speed pedelec

STROMER  ST3

Leven en stijl: eindelijk samen

Maak woon- werkverkeer leuk, met de nieuwe Stromer ST3 high speed-pedelec. Voeten op de pedalen en zoef weg op deze dynamische, still en zeer krachtige E-bike. De ST3 biedt precies de juiste ondersteuning, met een ongelooflijke acceleratie tot wel 45km/u die ervoor zorgt dat je uitgerust en comfortabel thuis of op je werk aankomt.

De ST3 is de opvolger van de ST2. Even krachtig als zijn voorganger, maar nu uitgevoerd met  27.5″ wielen. De Pirelli banden zorgen voor een zeer goede wegligging van de Stromer ST3. De Stromer ST3 heeft een vernieuwde SYNO Drive II REA Hub. Dat betekent een vermogen van maar liefst  820W en 44Nm koppel. De motor is niet alleen enorm efficiënt, maar slaat de energie die vrijkomt bij het remmen weer op in de accu.

CLOUD + FIETS + FIETSER = OMNI

OMNI IS HET CLOUD-BASED PLATFORM VAN STROMER HET MAAKT VERBINDING MET DE STROMER APP (IOS EN ANDROID) EN HET STROMER-PORTAL OP UW BROWSER.

Met de Stromer App kunt u de instellingen van uw Stromer aanpassen. U kunt uw fiets op afstand op slot zetten en zo diefstal voorkomen. Als iemand dan iets uithaalt met uw fiets beginnen de lichten automatisch te knipperen en gaat de motor in de diefstalmodus waarbij rijden praktisch onmogelijk is. Als de fiets wordt gestolen kunt u de locatie ervan bepalen met een slim ingebouwd gps-systeem dat vanuit de Stromer App gebruikt kan worden.