Lugano E-bike

De Lugano E-bikes hebben een geweldig rijgedrag, dankzij krachtige en stille motoren en een fijne geometrie. Er is veel aandacht besteed aan het stijve en lichte aluminium frame en ook de duurzame onderdelen zijn met zorg geselecteerd en zorgen ervoor dat u zorgeloos vele kilometers kunt maken. Of u nu naar uw werk fietst of een mooie lange tocht maakt, geen afstand is te ver voor de Lugano E-bikes.

Onderdelen

  • Rollerbrakes: beide Lugano E-bike modellen zijn uitgerust met Shimano rollerbrakes. Uitstekende remprestaties en onderhoudsvrij.
  • Banden: voor extra veiligheid is de Lugano uitgerust met banden met geïntegreerde lekbescherming. De CST banden met anti leklaag bieden extra schokdemping voor maximaal comfort.
  • Vork: schokken en trillingen worden geminimaliseerd door de ST monoshock. Deze voorvork biedt extra comfort, zonder teveel gewicht toe te voegen.

Het grote display is centraal op het stuur geplaatst. Dit uitgebreide display laat zich heel gemakkelijk bedienen middels de bedieningsunit bij het handvat. Zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, zonder te veel nutteloze poespas.

LUGANO ELO DE LUXE – €2399,-

EEN FLUISTERSTILLE EN KRACHTIGE E-BIKE

De fiets met een fluisterstille en krachtige middenmotor (Bafang)

UITERLIJK
Een e-bike van Lugano Elo de Luxe valt meteen op do or zijn moderne, frisse uiterlijk en MonoShock voorvering.

MOTOR, BEDIENING
De Lugano Elo de Luxe  heeft een Bafang middenmotor van 250W, 36 volt, uitneembare accu van 700 Wh, een uitgebreide en goed leesbaar display en veilige bediening aan het stuur.

ACTIERADIUS, TRAPONDERSTEUNING
Deze fiets heeft  5 trapondersteuningenen een actieradius van± 175 kilometer.

VERSNELLINGEN, ONDERHOUD
Deze E-bike heeft 8 versnellingen Shimano Nexus en een gesloten kettingkast. Deze fiets is tevens uitgerust met veilige en onderhoudsvriendelijke remmen
van Shimano. De Lugano Elo de Luxe is daardoor zeer onderhoudsvriendelijk.

GEBRUIK, INSTAP
Deze elektrische fiets met  lage instap is uiterst comfortabel voor toertochten, is wendbaar en licht als een stadsfiets. Deze fiets is uitgerust met loopfunctie.

GEBRUIK MOBIEL/NAVIGATIE
Deze E-bike heeft een geïntegreerde USB-aansluiting op de koplamp. Tijdens het fietsen kun je je mobiele telefoon, navigatiesysteem, camera, iPod etc. opladen.

SERVICE EN GARANTIE
Bij een Lugano Elo de Luxe krijgt u altijd de service van Herckenrath én 5 jaar garantie op de gehele fiets.

LUGANO ELO TOUR – €1799,-

VOORDELIGE KWALITEITS E-BIKE

De fiets met voorwielmotor.

UITERLIJK
Een e-bike van Lugano Elo Tour valt meteen op door zijn moderne, frisse uiterlijk en MonoShock voorvering.

MOTOR, BEDIENING
De Lugano Elo Tour heeft een voorwielmotor met trap-rotatiesensor, van 250W, 36 volt, uitneembare accu van 470 Wh, een uitgebreid en goed leesbaar display en veilige bediening aan het stuur.

ACTIERADIUS, TRAPONDERSTEUNING
Deze fiets heeft 5 trapondersteuningen en een actieradius tot 125 kilometer.

VERSNELLINGEN, ONDERHOUD
Deze E-bike heeft 7 versnellingen Shimano Nexus en een gesloten kettingkast. Deze fiets is tevens uitgerust met veilige en onderhoudsvriendelijke remmen
van Shimano. De Lugano Elo Tour is daardoor zeer onderhoudsvriendelijk.

GEBRUIK, INSTAP
Deze elektrische fiets met lage instap is uiterst comfortabel voor toertochten, is wendbaar en licht als een stadsfiets. De fiets heeft een loopfunctie d.m.v. gashendel.

GEBRUIK MOBIEL/NAVIGATIE
Deze E-bike heeft een geïntegreerde USB-aansluiting op de koplamp. Tijdens het fietsen kun je je mobiele telefoon, navigatiesysteem, camera, iPod etc. opladen.

SERVICE EN GARANTIE
Bij een Lugano Elo Tour krijgt u altijd de service van Herckenrath én 5 jaar garantie op de gehele fiets.

BAFANG

Bafang is al meer dan tien jaar een innoverende fabrikant van e-mobility systemen met productie voor elektrische fietsen. Begonnen met het ontwikkelen van aandrijfsystemen voor elektrische voertuigen, nu een specialst op het gebied van elektrische systemen voor e-bikes.

De zeer krachtige middenmotor levert een koppel van liefst 80 Nm en zorgt in combinatie met het overzichtelijke display in het midden van het stuur voor perfect rijcomfort.

Dankzij de schakelsensor is het eenvoudig en soepel schakelen. Daarnaast zorgt dit voor een langere levensduur van de versnellingsnaaf. Dankzij de middenpositie van de motor laag bij de trapas wordt het gewicht van de fiets perfect verdeeld en stuurt vrij van weerstand.

De motor kent een ideale combinatie van kracht, efficiëntie en geleidelijke ondersteuning. Dit resulteert in het heerlijke ‘altijd-windmee’ gevoel.