Lugano E-bike

De Lugano E-bikes hebben een geweldig rijgedrag, dankzij krachtige en stille motoren en een fijne geometrie. Er is veel aandacht besteed aan het stijve en lichte aluminium frame en ook de duurzame onderdelen zijn met zorg geselecteerd en zorgen ervoor dat u zorgeloos vele kilometers kunt maken. Of u nu naar uw werk fietst of een mooie lange tocht maakt, geen afstand is te ver voor de Lugano E-bikes.

Lugano ebike bafang

Het grote display is centraal op het stuur geplaatst. Dit uitgebreide display laat zich heel gemakkelijk bedienen middels de bedieningsunit bij het handvat. Zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, zonder te veel nutteloze poespas.

Lugano ebike
lugano fiets

LUGANO ELO SPECIAL – €2999,-

ONGEKEND COMPLETE FIETS IN DEZE PRIJSKLASSE

De fiets met een fluisterstille en krachtige middenmotor ( Bafang)

UITERLIJK
Een e-bike van Lugano valt meteen op door zijn modern en fris uiterlijk. De comfortabele verende voorvork met lock out en verende zadelpen zorgen voor veel fiets plezier.

GEBRUIK, INSTAP
Deze e-bike is voorzien van een comfortabele en makkelijke instap en is zeer geschikt voor toertochten. Dankzij de middenpositie van de motor, wordt het gewicht van de fiets mooi verdeeld, zo stuurt het vrij van weerstand en lijkt het alsof u op een normale fiets rijd.
Bafang is al meer dan tien jaar een innoverende fabrikant van e-mobility systemen met productie voor elektrische fietsen en specialiseert zich vooral op elektrische systemen voor e-bikes.

MOTOR EN BEDIENING
Deze Elo Special heeft een Bafang middenmotor ( M400) van 250 watt, en levert een koppel van liefst: 80 Nm.
Verder een afneembare accu met 700wh en een uitgebreid TFT display wat duidelijk leesbaar is en veilige bediening aan het stuur.

ACTIERADIUS, TRAPONDERSTEUNING
Deze fiets heeft 5 standen trapondersteuning met ruim 125 EERLIJKE kilometers.
Een extra sterkte Samsung uitneembare 700 Watt uur accu voor plezierige kilometers

VERSNELLINGEN, ONDERHOUD
Deze E-Bike heeft een onderhoudsvriendelijke Nuvinci Enviolo versnellingsnaaf, een licht lopende en traploze versnellingsnaaf en een sterke maar ook geluidloos Gates riemaandrijving, ketting spannen is dus verledentijd.
De NuVinci Enviolo naaf biedt traploze versnellingen. Met een soort gashendel aan het stuur kun je kiezen of je zwaarder of lichter wilt trappen.

REMSYSTEEM
De Tektro hydraulische schijfremmen zorgen voor een veilig remsysteem onder alle omstandigheden.

BANDEN
Voor extra veiligheid en comfort is de Lugano uitgerust met de bredere (47-622) Schwalbe Energizer + buitenbanden met anti lek laag. Deze bieden ook een extra schokdemping voor maximaal comfort en plezier tijdens uw rit.

VOORVORK VERING ZADEL VERING
De RST verende voorvork bied optimaal comfort tijdens uw rit, zo worden schokken en trillingen geminimaliseerd.
De voorvork heeft een lock out functie.
Post modern verende zadelpen gemaakt van lichtgewicht aluminium en de veersterkte is instelbaar. Uitermate geschikt voor stads, trekking en elektrische fietsen.

Lugano e-bike

LUGANO ELO DE LUXE – €2499,-

EEN FLUISTERSTILLE EN KRACHTIGE E-BIKE

De fiets met een stille en krachtige middenmotor (Bafang)

UITERLIJK
Een e-bike van Lugano Elo de Luxe valt meteen op door zijn moderne, frisse uiterlijk en comfortabele RST verende voorvork met lock out en verende zadelpen. De Elo De Luxe is verkrijgbaar in zilver metallic of antraciet mat.

GEBRUIK, INSTAP
Deze elektrische fiets met lage instap Is uiterst comfortabel voor toertochten, is wendbaar en licht als een stadsfiets. Dankzij de middenpositie van de motor, wordt het gewicht van de fiets mooi verdeeld, zo stuurt het vrij van weerstand en lijkt het alsof u op een normale fiets rijdt.

MOTOR, BEDIENING
De Lugano Elo de Luxe heeft een Bafang M 420 middenmotor van 250 W. 36 volt, afneembare accu van 700Wh, een uitgebreid en goed leesbaar display en veilige bediening aan het stuur. Uitgevoerd met meeloopfunctie

GEBRUIK MOBIEL/NAVIGATIE
Deze e-bike heeft een geïntegreerde USB-aansluiting op de koplamp en op display. Tijdens het fietsen kun je je mobiele telefoon, navigatiesysteem, camera, iPod etc. opladen.

ACTIERADIUS, TRAPONDERSTEUNING
Deze fiets heeft 5 trapondersteuningen en een actieradius tot 125 echte kilometers.

SERVICE EN GARANTIE
Bij een Lugano e-bike krijgt u altijd de service en garantie van uw fietsspecialist en 5 jaar garantie op de gehele fiets. ( mits aan onderhoudsvoorwaarden word nagekomen. )

VERSNELLINGEN, ONDERHOUD
Deze e-bike heeft 8 versnellingen Shimano Nexus en een gesloten kettingkast. Deze fiets is tevens uitgerust met veilige rollerbrakes remmen van Shimano. De Lugano Elo de Luxe is daardoor zeer onderhoudsvriendelijk.

DIVERSE EXCLUSIEVE DEALERS
Is exclusief verkrijgbaar bij 27 gespecialiseerde rijwielzaken In Nederland.

lugano elektrische fiets

LUGANO ELO TOUR – €1799,-

VOORDELIGE KWALITEITS E-BIKE

De fiets met voorwielmotor.

UITERLIJK
Een e-bike van Lugano Elo Tour valt meteen op door zijn moderne, frisse uiterlijk en comfortabele RST voorvorkvering met lock out functie en verende zadelpen.

GEBRUIK, INSTAP
Deze elektrische fiets met lage instap is uiterst comfortabel voor toertochten, is wendbaar en licht als een stadsfiets. De fiets heeft een meeloopfunctie.

MOTOR, BEDIENING
De Lugano Elo Tour heeft een voorwielmotor met traprotatiesensor, van 250 W, 36 volt, afneembare accu van 470 Wh, een uitgebreid en goed leesbaar display en veilige bediening aan het stuur.

GEBRUIK MOBIEL/NAVIGATIE
Deze e-bike heeft een geïntegreerde USB-aansluiting op de koplamp. Tijdens het fietsen kun je je mobiele telefoon, navigatiesysteem, camera, iPod etc. opladen.

ACTIERADIUS, TRAPONDERSTEUNING
Deze fiets heeft 5 trapondersteuningen en een actieradius tot 75 echte kilometers.

SERVICE EN GARANTIE
Bij een Lugano e-bike u altijd de service en garantie van uw fietsspecialist en 5 jaar garantie op de gehele fiets. ( mits aan onderhoudsvoorwaarden word nagekomen. )

VERSNELLINGEN, ONDERHOUD
Deze e-bike heeft 7 versnellingen Shimano Nexus en een gesloten kettingkast. Deze fiets is tevens uitgerust met veilige rollerbrakes remmen van Shimano. De Lugano Elo Tour is daardoor zeer onderhoudsvriendelijk.

DIVERSE EXCLUSIEVE DEALERS
Is exclusief verkrijgbaar bij 27 gespecialiseerde rijwielzaken In Nederland.

SERVICE EN GARANTIE
Bij elke Lugano elektrische fiets krijgt u altijd de service van uw Lugano dealer én 5 jaar garantie op de gehele fiets. (mits aan onderhoudsvoorwaarden word nagekomen.)

EXTRA’S

  • Leren handvatten voor optimale grip.
  • Sterk LED verlichting voor- en achter op de accu van de fiets, dus geen lege batterijen meer.
  • Verstelbare stuurpen – zo kunt u gemakkelijk uw eigen houding op de fiets instellen.
Lugano fietsen website

LUGANO E-BIKES 2019 DETAIL FOTO'S

bafang motor

BAFANG

Bafang is al meer dan tien jaar een innoverende fabrikant van e-mobility systemen met productie voor elektrische fietsen. Begonnen met het ontwikkelen van aandrijfsystemen voor elektrische voertuigen, nu een specialst op het gebied van elektrische systemen voor e-bikes.

De zeer krachtige middenmotor levert een koppel van liefst 80 Nm en zorgt in combinatie met het overzichtelijke display in het midden van het stuur voor perfect rijcomfort.

Dankzij de schakelsensor is het eenvoudig en soepel schakelen. Daarnaast zorgt dit voor een langere levensduur van de versnellingsnaaf. Dankzij de middenpositie van de motor laag bij de trapas wordt het gewicht van de fiets perfect verdeeld en stuurt vrij van weerstand.

De motor kent een ideale combinatie van kracht, efficiëntie en geleidelijke ondersteuning. Dit resulteert in het heerlijke ‘altijd-windmee’ gevoel.